Kate Hudson: Η κόρη της έγινε ενός έτους και μας έκανε να λιώσουμε!

Πριν ένα χρόνο έγινε για Τρίτη φορά μητέρα στα 39 της χρόνια και είναι στα καλύτερά της. Η Kate Hudson πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι -το πρώτο παιδί της από τη σχέση της με τον  Danny Fujikawa ενώ έχει ακόμα δύο παιδιά από το γάμος της με τον Chris Robinson- και δηλώνει τρισευτυχισμένη .

Η γλυκιά μανούλα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μοιραζόταν συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά και την ανυπομονησία της για αυτό που της έχει συμβεί. Η κόρη της μάλιστα πήρε το όνομα Rani το οποίο προέρχεται από τον παππού της Ron  Fujikawa.

Οι δύο γονείς λάμπουν από ευτυχία καθώς η μικρή τους πριγκίπισσα φώτισε ακόμα περισσότερο τη ζωή τους και ολοκλήρωσε την οικογένειά τους.

«Χρόνια πολλά για τα πρώτα γενέθλια της εγγονής μου. Είναι η νέα μικρή μας πριγκίπισσα, το λουλούδι μας που μας κάνει να πετάμε από ευτυχία» έγραψε η ευτυχισμένη γιαγιά η οποία δείχνει να έχει τεράστια αδυναμία στη μικρούλα.

Η μαμά της πιτσιρίκας ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από αυτόν τον έναν μαγικό, όπως έδειξε, χρόνο ζωής της μικρής της πριγκίπισσας.

Οι φωτογραφίες από το instagram της διάσημης μανούλας!

Read More

And More