Kate Hudson: Ποζάρει με τη διάσημη μαμά της με φόντο τη Σκιάθο [pics]

Η Kate Hudson και η Goldie Hawn επέλεξαν και φέτος την Ελλάδα ως τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Τα τελευταία χρόνια, η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Kurt Russell έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικο Σκιάθου. Τις περισσότερες φορές τους ακολουθεί και η κόρη της και χολιγουντιανή σταρ. Όλη η οικογένεια αγαπά πολύ το νησί των Σποράδων και ταξιδεύει κάθε καλοκαίρι για την χώρα μας, μιας και φιλοξενείται από στενούς του φίλους σε πολυτελέστατη βίλα στις Αχλαδιές.

Αυτο το καλοκαίιρι έχει μία μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα για εκείνους. Η Kate Hudson διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας, πάντα μαζί με τον σύντροφό της αλλά και τα δύο παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της. Εκείνη και ο αγαπημένος της, Danny Fujikawa, ανυπομονούν να αποκτήσουν το πρώτο τους μωράκι, το οποίο μάλιστα θα είναι κορίτσι και μέχρι τότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή των καλοκαιρινών τους διακοπών.

View this post on Instagram

Mama love ❤️ @officialgoldiehawn

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η χολιγουντιανή σταρ αλλά και η διάσημη μητέρα της, δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media από τις διακοπές τους στην Ελλάδα και να μας κάνουν την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας!

View this post on Instagram

⭐️Models⭐️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

View this post on Instagram

Gives new meaning to “laid back”!!!

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Read More

And More