Kate Middleton: 5 + 1 φορές που “έσπασε” το πρωτόκολλο και μας ξάφνιασε! Φωτογραφίες

Έξυπνη, δυναμική και κούκλα. Η Kate Middleton από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του βρετανικού λαού, δίνοντας μαζί με τον William έναν αέρα ανανέωσης στο παλάτι. Οι δυο τους παρόλο που προορίζονται για το βασιλικό θρόνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν ακόμη και την Ελισάβετ να αποσύρεται από το αξίωμα, δεν διστάζουν να σπάσουν το “πρωτόκολλο” και να μας ξαφνιάζουν.
Ποιες είναι όμως οι 5 πιο χαρακτηριστικές στιγμές που η Δούκισσα του Cambridge “έσπασε” το πρωτόκολλο;
Η αρχή έγινε λίγο μετά το βασιλικό γάμο, όταν ο William και η Kate βγήκαν στο μπαλκόνι με όλη την οικογένεια για να χαιρετήσουν τον κόσμο και δεν έμειναν στο τυπικό φιλάκι…

Ακολουθεί η συνάντηση με τον διεθνή παίχτη LeBron James στη Νέα Υόρκη. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας τους χάρισε τα μπλουζάκια της ομάδας και πόζαρε μαζί τους πιάνοντας από τον ώμο την Δούκισσα. Για μια στιγμή εκείνη ένιωσε αμήχανα, αλλά… “δεν βαριέσαι”, σκέφτηκε και πόζαρε στους φωτογράφους!

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη λόγος για να “σπάσει” η Δούκισσα του Cambridge το πρωτόκολλο είναι πάντα ο… μικρός George. Βλέπεις τα παιχνίδια και το κυνηγητό με τον γιο της (για να τον πιάσει) την κάνουν να μοιάζει με την μαμά της διπλανής πόρτας!
Πιο πρόσφατο, άλλα ιδιαίτερα συγκινητικό και… εκτός πρωτοκόλλου το περιστατικό μετά το μακελειό στο Παρίσι. Η Kate και ο William βρέθηκαν στη Γαλλική πρεσβεία και η συγκίνηση της Δούκισσας για τα θύματα δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή από τους φωτογράφους.

Λίγες μέρες μετά, βλέπουμε την Kate με μαύρο κολλάν, κόκκινο μπουφάν και κράνος για ορειβασία με τον άντρα της… κάτι που θεωρείται πέρα για πέρα εκτός πρωτοκόλλου!

Τέλος, στις παραπάνω περιπτώσεις έχουμε +one, με την Kate να μην υπολογίζει τον κανόνα που θέλει ο κόσμος να μην επιτρέπεται να αγγίζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να δέχεται πάντα με χαμόγελο τα λουλούδια και τις αγκαλιές των μικρών παιδιών που την πλησιάζουν! Αλλά, και να παίζει μέχρι τελικής πτώσεις με τα παιδιά σε διάφορες εκδηλώσεις…

Read More

And More