Kate Middleton: Εμφανίστηκε να οδηγεί στο παλάτι, ενώ όλη η χώρα περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Όχι μόνο έχει μπει στο μήνα της άλλα έχει ξεπεράσει και τις πιθανές ημερομηνίες τοκετού όπως αυτές είχαν βγει κατά καιρούς στη δημοσιότητα. Ωστόσο η εγκυμονούσα Kate Middleton συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της καθώς το απόγευμα της Τρίτης, φωτογράφοι την απαθανάτισαν να οδηγεί ένα αυτοκίνητο φεύγοντας απο το παλάτι του Μπάκινγχαμ.


Στιγμιότυπο από επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton πριν από μερικές εβδομάδες στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνουν την Kate Middleton να οδηγεί χαμογελώντας. Η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκε εκεί μαζί με τον γιο της George για να επισκεφθούν την πισίνα του παλατιού όπου ο χαριτωμένος πρίγκιπας παρακολουθεί μαθήματα κολύμβησης.


Η εγκυμονούσα Kate Middleton στο τιμόνι του οδηγού! Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Η ίδια έδειχνε ανέμελη παρά το γεγονός ότι ο τοκετός δεν αργεί. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι τουρίστες που βρίσκονταν εκεί ζητωκραύγασαν μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της.

Οι fan πάντως του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge έχουν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο St Mary’s Hospital όπου αναμένεται να λάβει χώρα το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του δεύτερου παιδιού της οικογένειας. διαμένει το ζευγάρι. Σήμερα το πρωί μάλιστα η Kate Middleton και ο πρίγκηπας William τους πρόσφεραν βασιλικό πρωινό που τους το μετέφερε το ίδιο το προσωπικό του παλατιού.

Read More

And More