Kate Moss: Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή πτήση κυκλοφόρησε συνέντευξή της με συμβουλές για… ήρεμα αεροπορικά ταξίδια!

Το λιγότερο κακό μπορεί να χαρακτηριστεί το timing για την κυκλοφορία της νέας συνέντευξης της Kate Moss για το περιοδικό Look. Στην εν λόγω συνέντευξη το supermodel δίνει τις δικές του συμβουλές για μια ήρεμη πτήση.

Ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια δεν ακολούθησε όσα λέει στο περιοδικό καθώς η χθεσινή της συμπεριφορά σε αεροσκάφος της EasyJet που πετούσε από την Τουρκία προς τη Βρετανία την οδήγησε στο να απομακρυνθεί τελικά απο το αεροπλάνο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λούτον, συνοδεία αστυνομικών.

“Λατρεύω να πετάω. Το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό. Χωρίς τηλέφωνο, με μία ταινία, ένα ποτήρι κρασί και μία σαλάτα, όλα είναι τέλεια” λέει η ίδια στο περιοδικό Look. Όπως όλα δείχνουν στην συγκεκριμένη πτήση δεν πρέπει να διέθεταν το μενού της αρεσκείας της. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην εφημερίδα The Sun, η Kate Moss βγήκε εκτός εαυτού όταν ανακάλυψε ότι είχαν τελειώσει τα σάντουιτς που προσφέρονται στους επιβάτες, ενώ το προσωπικό του αεροσκάφους έτρωγε ζυμαρικά.

Σύμφωνα με συνεπιβάτες της Kate Moss, μόλις είδε τους αεροσυνοδούς που έτρωγαν το δικό τους φαγητό κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα, άρχισε να βρίζει και να λέει ότι δεν είναι σωστό να τρώνε ενώ άλλοι επιβάτες πεινούν. Επιπλέον μερικοί σημείωσαν ότι την ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι αρκετοί συνεπιβάτες της προσπαθούσαν αν την φωτογραφίσουν την ώρα της επιβίβασης στο αεροσκάφος.

“Πάντα έχω μαζί μου μια κουβέρτα από κασμίρ και φωτογραφίες της οικογένειάς μου μαζί μου και πάντα προσπαθώ να κοιμάμαι την ώρα της πτήσης” λέει στο περιοδικό Look η Kate Moss, μόνο που χθες κατά τη διάρκεια της πτήσης της από το Bodrum της Τουρκίας όχι μόνο ήταν ξύπνια αλλά δημιούργησε και έναν χαμό που σίγουρα ξύπνησε όλους τους γύρω της.

Read More

And More