Kate Moss: Στην Πάτμο με γοητευτικό συνοδό! Τους τσάκωσαν οι paparazzi

Η Kate Moss βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Πάτμο για τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Πέρυσι είχε επισκεφτεί το νησί της Αποκάλυψης μαζί με τη “μαύρη γαζέλα” της διεθνούς πασαρέλας, Naomi Campbell.

Τότε, το διάσημο μοντέλο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους. Σε αυτό το ταξίδι όμως η Kate προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη.

Η πολυτελής θαλαμηγός που τη μετέφερε στο νησί,σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, αγκυροβόλησε στα ανοιχτά της Πάτμου τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και με τέντερ βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στα πολυσύχναστα σοκάκια να απολαμβάνει τη βόλτα της.

Ο φακός της εφημερίδας την απαθανάτισε σε αυτόν τον περίπατό της, τον οποίο δεν απόλαυσε μόνη της αλλά με νεαρό συνοδό και όσοι τους είδαν από κοντά έλεγαν πως ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Όλα αυτά, έναν μόλις μήνα μετά τον ξαφνικό χωρισμό από τον σύζυγό της, τον κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος The Kills, Jamie Hince, με τον οποίο είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 2011.

Read More

And More