Kate – William: Αυτές είναι οι επικρατέστερες νύφες για τον επόμενο βασιλιά!

Μπορεί ο γιος του William και της Kate να είναι μόλις λίγων ημερών, αλλά είναι ίσως ο πιο περιζήτητος γραμπρός αυτή την στιγμή! Αφού δεν μιλάμε για ένα οποιδήποτε νεογέννητο μωρό αλλά για τον επόμενο βασιλιά! Και κάπως έτσι, τα προξενιά έχουν ήδη αρχίσει. Και οι διεθνείς τίτλοι έχουν δημοσιεύσει (με πολύ φαντασία, ομολογουμένως!) τις λίστες με τις… γαλαζοαίματες νύφες που θα ταίριαζαν σε αυτή την περίπτωση!

/

Και να η λίστα με τις επικρατέστερες!

Λεονόρ ή η Σοφία της Ισπανίας



Η επτάχρονη κόρη του πρίγκιπα Φελίπε, αλλά και η 5χρονη αδερφή της Σοφία οι οποίες είναι αντίστοιχα στην τρίτη και τέταρτη θέση για τη διαδοχή στον ισπανικό θρόνο.

Ελίζαμπεθ του Βελγίου
Η παραίτηση του Αλβέρτου έφερε ανακατατάξεις στη σειρά διαδοχής, καθώς βασιλιάς είναι πλέον ο γιος του Φελίπε και η 11χρονη κόρη του είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής.

Ιζαμπέλα της Ολλανδίας



Η εξάχρονη αδερφή του μόλις επτά ετών διαδόχου του ολλανδικού θρόνου είναι και αυτή μια από τις υποψήφιες «γαλαζοαίματες» νύφες.

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Εστέλε

Η μόλις 17 μηνών κόρη της διαδόχου του Σουηδικού θρόνου είναι και η νύφη που βρίσκεται πιο κοντά ηλικιακά στον Γεώργιο – Αλέξανδρο Λουδοβίκο.


Η Ινγκριντ της Νορβηγίας



Η 9χρονη κόρη του πρίγκιπα της Νορβηγίας μπαίνει και αυτή δυνατά στη λίστα με τα φαβορί για το… χέρι του πρωτότοκου γιου του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Read More

And More