Kate Winslet: Δες την με μαγιό στη Νέα Ζηλανδία! Φωτογραφίες

Η φιγούρα της είχε πάντοτε καμπύλες, ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας, έκανε αρκετούς να σχολιάσουν πως η Kate Winslet μάλλον δεν έχει χάσει ακόμα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πάντως δείχνει να μην την αφορά η συζήτηση για τα κιλά της.

Η 39χρονη Kate Winslet απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές της στη Νέα Ζηλανδία μαζί με τον σύζυγό της Neil Rocknroll τον 13ων μηνών γιο τους Bear και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, την 14χρονη Mia και τον 11χρονο Joe. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας με τίτλο “The Dressmaker” στην κοντινή Αυστραλία.

Η ηθοποιός είναι μία από τις λιγοστές κινηματογραφικές star που δεν υποχώρησε ποτέ στις τρομακτικές πιέσεις του Hollywood για την τέλεια εικόνα, την αδύνατη και αψεγάδιαστη σιλουέτα. Η χυμώδης Kate Winslet άλλωστε έχει δηλώσει ότι αυτό που χαίρεται σε σχέση με την εικόνα της είναι πως δεν είναι τέλεια.

“Φυσικά και δεν δείχνω φανταστική. Κανείς δεν είναι τέλειως. Εγώ άλλωστε δεν πιστεύω στην τελειότητα. Είμαι αυτή που είμαι και δείτε με όλοι, δεν είμαι τέλεια και είμαι περήφανη για αυτό” έχει δηλώσει η star.

Read More

And More