Kate Winslet: Πώς σχολιάζει την υποψηφιότητα του Leonardo Di Caprio για Όσκαρ

O ηθοποιός Leonardo Di Caprio έχει προταθεί πέντε φορές για το χρυσό αγαλματίδιο και η Kate Winslet, η συμπρωταγωνίστριά του στην επιτυχημένη ταινία του 1997 «Τιτανικός», δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρωταγωνιστής πιθανόν θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το βραβείο Όσκαρ στην τελετή βράβευσης τον επόμενο μήνα.

Ο Di caprio είναι υποψήφιος για το βραβείο α΄ ανδρικού ρόλου στο δράμα «H Επιστροφή» (The Revenant) κι ανταγωνίζεται τον Mark Ruffalo για το «Spotlight », τον Mat Damon για το «H Διάσωση», τον Eddie Redmayne για το «Κορίτσι από τη Δανία» και τον Michael Fassbender για την ταινία «Στιβ Τζομπς».

Ο 41χρονος ηθοποιός τιμήθηκε ήδη με την Χρυσή Σφαίρα για την «Επιστροφή» και πολλοί ειδικοί θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι εκείνος θα αποχωρήσει από την τελετή βράβευσης της 28ης Φεβρουαρίου με το χρυσό αγαλματίδιο.

«Πραγματικά νομίζω ότι πιθανόν αυτό θα γίνει, νομίζω ότι (όλοι) μπορούμε να το αισθανθούμε με κάποιο τρόπο. Και νομίζω ότι όλοι θα το ήθελαν αυτό για εκείνον και θα ήταν φανταστικό», είπε η Winslet στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters στο Λονδίνο, όπου παρέστη στην τελετή των βραβείων Critics Circle Film Awards την Κυριακή το βράδυ.

«Αλλά είναι επιπλέον λίγο δύσκολο για εμένα επίσης, καθώς ο Michael Fassbender είναι επίσης υποψήφιος (σ.σ συμπρωταγωνιστής της Winslet στο “Στιβ Τζομπς”) και θεωρώ ότι η ερμηνεία του είναι τόσο εξαιρετική. Αλλά… μπορείτε να νιώσετε το κλίμα, πιθανόν θα είναι η χρονιά του Leo».

Read More

And More