Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλύπτει πως επηρέασε τη σχέση της η εμπλοκή του ονόματός του συντρόφου της στην υπόθεση της 24χρονης

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για την Κατερίνα Δαλάκα αφού το όνομα του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου ενεπλάκη – άδικα όπως αποδείχθηκε – στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή αθλήτρια να γίνει αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων. (δες εδώ τι είπε η Κατερίνα Δαλάκα για τα μηνύματα που δέχτηκε)

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο πόσο επηρεάστηκε η σχέση τους από αυτή την ιστορία.

Πως επηρέασε τη σχέση σας αυτή η ιστορία;

Στα δύσκολα φαίνεται ποιος άνθρωπος θα μείνει δίπλα σου και θα είναι εκεί για να σε στηρίξει. Και οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Θεωρείς δηλαδή ότι αυτή η ιστορία θα δυναμώσει τη σχέση σας;

Είμαστε πάντα ενωμένοι. Έτσι και αυτό τον πόλεμο, τον δώσαμε μαζί και μας δίνει ικανοποίηση ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε ότι ο Δημήτρης δε θα μπορούσε να έχει καμία εμπλοκή.

Πως σκέφτεστε να κινηθείτε από εδώ και πέρα;

Υπάρχει ήδη νομική διαδικασία εναντίον κάποιων ατόμων που διέδιδαν οτιδήποτε συκοφαντικό, πράγμα που ανέφερε και ο Δημήτρης από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα όπως προανέφερα, εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Read More

And More