Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτει για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο

Την απάντηση στο μυστήριο που καλύπτει μέχρι και σήμερα την παραμονή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Άγιο Δομίνικο παρά την αποβολή τους από το ριάλιτι επιβίωσης ήρθε να λύσει σήμερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με μια ανάρτησή του στα social media.

Από χθες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει μια αποκάλυψη γύρω από τις δυο παίκτριες που εξακολουθούν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και έτσι έπραξε.

Σε ανάρτησή του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε αντί για αποβολή των δυο γυναικών να τους επιβληθεί ποινή 5 επάθλων και να συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι, πράγμα που 5 συγκεκριμένοι παίκτες δεν δέχτηκαν γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τους αλλάξει γνώμη.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα»΄έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

B

Read More

And More