Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Από τα καυτά φιλιά, στον χωρισμό – Η ταραχώδης σχέση του πρώην (;) ζευγαριού

Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν και πάλι στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου. Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας έχουν αναμφισβήτητα μία από τις πιο έντονες και παθιασμένες σχέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να χωρίζουν και λίγους μήνες μετά να είναι και πάλι μαζί.

Η τελευταία επανασύνδεση για το ζευγάρι, ήρθε τον περασμένο Αύγουστο και αυτή τη φορά όλα έδειχναν πως τα εμπόδια ανάμεσά τους έχουν ξεπεραστεί και τίποτα δε θα μπορούσε να τους χωρίσει.

Μάλιστα, όλους αυτούς τους μήνες οι δυο τους, προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους χωρίς να προβάλλουν ιδιαίτερα την σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτό ήταν κάτι που στο παρελθόν δεν τους είχε ωφελήσει. Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα πραγματοποίησαν και ένα κοινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη αλλά και κάποιες κοινές βραδινές εξόδους.

Τελευταία μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινή έξοδο να ανταλλάσσουν μερικά παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Και πάλι όμως, τα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να φανούν. Αφορμή για να επέλθει η ρήξη ανάμεσά τους, στάθηκε το Survivor All Star.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Πρωινό μας”, δεν ενέκρινε την επιλογή της αγαπημένης του να μπει για τρίτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Κατερίνα Δαλάκα όμως, δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την άποψη του συντρόφου της, μιας και η επιθυμία της να ζήσει για ακόμη μια φορά την εμπειρία του Survivor ήταν μεγάλη.

Το χάσμα ανάμεσά τους μοιάζει πλέον αγεφύρωτο και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η απόσταση που θα πάρουν λόγω του Survivor All Star θα λειτουργήσει υπέρ ή κατά της σχέσης τους. Άλλωστε πολλές ήταν οι φορές που στο παρελθόν ο χωρισμός τους έδειχνε να είναι οριστικός και τελικά, ο έρωτάς τους αποδεικνύονταν πιο ισχυρός.

Μια από τις φορές αυτές ήταν και τον Απρίλιο του 2020 όταν η απόφασή τους να κάνουν Πάσχα χωριστά είχε φουντώσει τις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ενώ λίγες ημέρες αργότερα, τα unfollow που ακολούθησαν στα social media επιβεβαίωναν τον χωρισμό τους

.

O χωρισμός αυτός όμως κράτησε πολύ λίγο αφού το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ήρθαν και πάλι κοντά για να χωρίσουν όμως λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Τότε μάλιστα, το περιβάλλον τους ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης.

Έπεσαν όμως έξω αφού στα μέσα περίπου του 2021 θα αποφασίσουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Κι εκεί που όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς αποφάσισαν να τραβήξουν ξανά χωριστούς δρόμους. Και αυτός ο χωρισμός όμως, δεν κράτησε πολύ αφού μέσα στο 2022 τα ξαναβρήκαν.. ξαναχώρισαν και από τον Αύγουστο μέχρι πριν λίγες ημέρες παρέμεναν αχώριστοι.

 

 

Read More

And More