Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Full in love στα μπουζούκια! [pics]

Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος πραγματοποιούν ολοένα και συχνότερα δημόσιες κοινές εμφανίσεις και νιώθουν απολύτως άνετοι με τη σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι δυο τους  αποφάσισαν πρόσφατα να περάσουν στο επόμενο στάδιο, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες οι δυο τους μένουν μαζί. Η αθλήτρια του στίβου και ο 32χρονος επιχειρηματίας πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν τη σχέση τους μέσω της συγκατοίκησης και της κοινής καθημερινότητας.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού ολοένα και πυκνώνουν, με τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν πάνω τους όταν τους πετυχαίνουν κάπου.  Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικές μέρες την πρωταθλήτρια στίβου και τον επιχειρηματία να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρου που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος. Μαζί τους ήταν και οι καλοί τους φίλοι Chali Jennings και Κώστας Πηλαδάκης.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς κάθονταν δίπλα δίπλα, μιλούσαν και σιγοτραγουδούσαν ο ένας στον άλλον, έβγαζαν selfies και έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι και ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More