Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι!

Πολύ κοντά φαίνεται πώς έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικές μέρες την πρωταθλήτρια στίβου και τον επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Εκείνη δεν σταματούσε να τον αγκαλιάζει και να του χαμογελά, ενώ εκείνος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της και της μιλούσε κάθε λίγο στο αυτί.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. Το ίδιο, βέβαια, και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, οποίος όμως, το περασμένο καλοκαίρι, βρέθηκε στη δημοσιότητα λόγω του σύντομου ειδυλλίου του με την Έλλη Κοκκίνου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο γοητευτικός επιχειρηματίας βγήκε πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση 2,5 ετών, ενώ η γνωριμία του με τη νικήτρια του Survivor 3 ξεκίνησε φιλικά και σταδιακά οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά.

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More