Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Πιασμένοι χέρι – χέρι στην πρώτη κοινή έξοδο, μετά την επανασύνδεση

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους εξακολουθούν να απολαμβάνουν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Οι δυο τους, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί, βρίσκονται στο νησί των Ανέμων και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα.

Η γνωστή αθλήτρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, γεγονός που θέλησαν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, όταν ξέσπασαν οι φωτιές στην Αττική και την Εύβοια, ο Δημήτρης Φιντιρίκος διοργάνωσε μια ομάδα προκειμένου να συλλέξουν τρόφιμα για τους πυρόπληκτους, με την Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον στηρίζει. 

Λίγες ημέρες αργότερα, τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους στη Βενετία ενώ ακολούθησαν τα γενέθλια της αθλήτριας, τα οποία φυσικά τα πέρασαν μαζί.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στη Μύκονο. Πιασμένοι χέρι – χέρι, οι δυο τους πόζαραν στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More