Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Τίτλοι τέλους (ξανά) για το ζευγάρι; Η διαγραφή φωτογραφιών και τα unfollow

Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν και πάλι στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου. Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας έχουν αναμφισβήτητα μία από τις πιο έντονες και παθιασμένες σχέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να χωρίζουν και λίγους μήνες μετά να είναι και πάλι μαζί.

Η τελευταία επανασύνδεση που έγινε το καλοκαίρι έδειχνε πως θα κρατούσε, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Παρότι και οι δυο έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι και οι εκδηλώσεις αγάπης στα social media και τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι πολλές.

Τα γκρίζα σύννεφα όμως, όπως όλα δείχνουν, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο να τραβούν οριστικά (;) χωριστούς δρόμους. Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα έχει διαγράψει από τον λογαριασμό της μια κοινή τους φωτογραφία, ενώ και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχει διαγράψει τη φωτογραφία γενεθλίων του στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένοι. Και οι δύο έχουν κρατήσει ωστόσο κάποια στιγμιότυπα από πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Χαρακτηριστική ένδειξη πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους είναι και το unfollow που έχει κάνει ο ένας στον άλλο από το Instagram.

Ο χρόνος όμως είναι αυτός που θα δείξει αν ο χωρισμός τους αυτή τη φορά είναι οριστικός ή αν θα υπάρξει και πάλι κάποια επανασύνδεση.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που έχουν διαγράψει από τους λογαριασμούς τους

Read More

And More