Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Το άλμπουμ του ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη μετά την επανασύνδεση

Την επανασύνδεσή τους θέλησαν να γιορτάσουν όπως φαίνεται με ένα ταξίδι στο εξωτερικό η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Το ζευγάρι, μετά από μερικούς μήνες που πέρασε χωριστά, κατάλαβε πως αυτά που τους δένουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν γι’ αυτό και αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά μιας και στο παρελθόν έχουν χωρίσει αρκετές φορές ωστόσο πάντα οι δρόμοι τους συναντιούντε ξανά αποδεικνύοντας πως ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ότιδήποτε άλλο.

Η αποκάλυψη της επανασύνδεσής τους έγινε πριν λίγες ημέρες, όταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκε στο πάρτυ γενεθλίων της αθλήτριας από το οποίο μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Λίγες ημέρες μετά από αυτό το πάρτι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό επιλέγοντας τη Νέα Υόρκη ως προορισμό. Ήδη μάλιστα έχουν δημοσιεύσει και αρκετά στιγμιότυπα στα social media αποκαλύπτοντας πως περνάνε σε αυτή τους την εξόρμηση.

Read More

And More