Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν και αυτή είναι η απόδειξη!

Απολάμβαναν τον έρωτά τους και δεν το έκρυβαν. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ενώ αποτελούσαν το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz, τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι πρώτες φήμες περί… ειδυλλίου ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου η νικήτρια του Survivor 3 και ο γοητευτικός επιχειρηματίας ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους. Η πρωταθλήτρια στίβου, μάλιστα, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου δεν διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο.

Από τότε, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονταν, με το ζευγάρι να δείχνει full in love, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Η ευτυχία που βίωναν δεν κρυβόταν, ενώ μετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν, όλοι πίστευαν ότι ενδεχομένως να κάνουν και το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Όλα φαίνεται πώς άλλαξαν, όμως, και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Όσο αθόρυβα ήταν μαζί, άλλο τόσο χώρισαν. Το Instagram, ωστόσο, πρόδωσε το τέλος. Πλέον, ο ένας δεν “ακολουθεί” τον άλλον, ενώ η μία και μοναδική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της η Κατερίνα Δαλάκα έχει πια διαγραφεί.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο τους απομακρύνθηκαν οριστικά ή ίσως αν υπάρξει επανασύνδεση στο μέλλον.

Read More

And More