Κατερίνα Δαλάκα: Γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της με πυροτεχνήματα – Φωτογραφίες από το καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό

Διαφορετικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς μετά από αρκετά on and off στη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Η γνωστή αθλήτρια πλέον έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό και συνεχίζει να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους λίγο πριν την λήξη του καλοκαιριού.

Το βράδυ της Κυριακής 21/8 ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Φίλοι και συγγενείς φρόντισαν να κάνουν μαγική την συγκεκριμένη ημέρα για εκείνη, κάνοντάς της μια έκπληξη υπερπαραγωγή.

Η νικήτρια του Survivor 3 ενώ βρισκόταν με τους φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί, είδε ξαφνικά αμέτρητα βεγγαλικά στον ουρανό αλλά και μια εντυπωσιακή τούρτα με τον αριθμό 31.

Η ίδια έλαμπε από χαρά, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει και να χοροπηδά μέχρι να σβήσει τα κεράκια της.

«Από τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές. Εύχομαι να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας. love you all», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα σε ανάρτησή της και δημοσίευσε video από τα γενέθλιά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως περνάει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής, γεγονός που έχει δηλώσει και η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media όλο το καλοκαίρι.

Η αθλήτρια επισκέφθηκε αμέτρητα νησιά με την παρέα της, ενώ συνάντησε και αρκετούς επώνυμους, μεταξύ αυτών, την Πέγκυ Ζήνα, τον Γιώργο Λιάγκα και πολλούς άλλους.

Δες παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More