Κατερίνα Δαλάκα: H εμφάνιση με αποκαλυπτικό μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Φωτογραφίες

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας στο πλευρό της τον νέο της σύντροφο, Θέμη Αμβροσιάδη.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, αφού πρώτα έκανε μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά.

Λίγο πριν ταξιδέψει για Αμερική, η Κατερίνα Δαλάκα βρισκόταν στη Μύκονο, χωρίς όμως, να αποκαλύπτει αν ήταν και ο σύντροφός της μαζί της.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού μαζί με μια φίλη της, όπου μαζί απόλαυσαν το μπάνιο του και χαλάρωσαν κάτω από τον ήλιο.

Οι δυο φίλες, δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς όπως θα δεις και τις φωτογραφίες, διαθέτουν άψογη σιλουέτα και τα μαγιό τους αναδείκνυαν υπέροχα τις αναλογίες τους.

Δες τις φωτογραφίες 

 

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164