Κατερίνα Δαλάκα: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο! [video]

Την Κατερίνα Δαλάκα φιλοξένησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor 3, μεταξύ άλλων, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες τώρα. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν τότε, ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα.

Είναι περίεργο, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, θα δείξει. Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο, αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα –δεν λέω να είναι όλα κοινά– αλλά να έχουμε ας πούμε την γυμναστική, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη.

Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι απέναντι μου, να είναι δραστήριος να μην είναι τεμπέλης. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά άσχετα που ο Δημήτρης τα έχει καταφέρει μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More