Κατερίνα Δαλάκα: Η παίκτρια του νέου Survivor που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Κατερίνα Δαλάκα: Η παίκτρια του νέου Survivor που θα κλέψει τις εντυπώσεις | tlife.gr

Η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι από τις παίκτριες του Survivor 2 που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ρίξαμε μια ματιά στο instagram της. Η 25χρονη αθλήτρια είναι το μέλλον του ελληνικού πρωταθλητισμού και όχι όλα όσα χρειάζεται για να “κολλήσουμε” μαζί της: χαρακτήρα και ομορφιά.

Αφοσιωμένη στον στίβο, με συμμετοχές πολλές αθλητικές διοργανώσεις και δεκάδες διακρίσεις στο ενεργητικός της. Από τα 100 μέτρα μέχρι τις σκυταλοδρομίες.

Ο μεγάλος στόχο της είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο, το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι όμως να φτάσει εκεί θα απολαύσουμε τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο και στα αθλήματα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα αθλείται 6-7 ώρες τη μέρα και η προπόνησή τους περιλαμβάνει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος της είναι τρομερά περιορισμένος. Τα Σαββατοκύριακα έχει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο και τον περνά με τις φίλες της, πηγαίνοντας για φαγητό ή σινεμά.

Έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της Σοφία και είναι και το γούρι της αφού την φέρνει στο μυαλό της πριν από κάθε αγώνα.

Φήμες την ήθελαν να είναι η νέα σύντροφος του νικητή του πρώτου κύκλου του Survivor. O Γιώργος Αγγελόπουλος όμως ξεκαθάρισε το τοπίο μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια πολύ πρόσφατη γνωριμία. Η σχέση μας είναι φιλική. Πολύ πρόσφατο όλο αυτό και έχει ειπωθεί και έχει πάρει μια μεγάλη έκταση όλο αυτό λόγω του Survivor. Δεν είμαι σε σχέση με την Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι μια φιλική σχέση και δεν είναι καθόλου τιμητικό για οποιαδήποτε κοπέλα ή κυρία που έχει γραφτεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

♥️☺️

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

If we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives ..#doitnow

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

https://www.instagram.com/p/Bc7YMHphtPh/?taken-by=katerina_dalaka

#tb#summer#memories#beutifulmoments. ❤️

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

Me and asteris ❤️2 years ago

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

https://www.instagram.com/p/BcRqnDQBS6a/?taken-by=katerina_dalaka

https://www.instagram.com/p/BbXNhePBF2c/?taken-by=katerina_dalaka

https://www.instagram.com/p/BapK7ANBp0S/?taken-by=katerina_dalaka

READ more