Κατερίνα Δαλάκα: Στην Μύκονο παρέα με γνωστό μοντέλο! [pics]

Μιας και οι προπονήσεις της στον στίβο… αργούν ακόμη, η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Η δεύτερη φιναλίστ του Survivor με το που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με πρώτο σταθμό το νησί των Ανέμων παρέα με τους αγαπημένους της φίλους.

Η πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων κατάφερε να παραμείνει για έξι μήνες ακριβώς στην Καραϊβική και να επιβιώσει παρά τις ταλαιπωρίες και την πείνα. Μάλιστα, έφτασε και μέχρι τον μεγάλο τελικό, κατακτώντας την δεύτερη θέση ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η γοητευτική Κατερίνα, γεμάτη νέες εμπειρίες, συνεχίζει την ζωή της στην Ελλάδα.

Εδώ και λίγες ημέρες, η 25χρονη πρωταθλήτρια ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, όπου χαλαρώνει και γεμίζει μπαταρίες! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα Δαλάκα σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού να απολαμβάνει τις βουτιές της με τους φίλους της. Στην παρέα της, μάλιστα, βρισκόταν και το γνωστό μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, με τον οποίο φαίνεται πως η Κατερίνα διατηρεί στενή φιλία.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More