Κατερίνα Δαλάκα: Στο Λος Άντζελες αγκαλιά με τον σύντροφό της, Θέμη Αμβροσιάδη – Φωτογραφίες

Στο εξωτερικό περνά τις φετινές της διακοπές η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor περνά το πρώτο της καλοκαίρι με τον νέο της σύντροφο, Θέμη Αμβροσιάδη.

Οι δυο τους γνωρίζονται από την Κατερίνη, εκεί από όπου κατάγεται η αθλήτρια, καθώς η ίδια εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει στην Αθήνα, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. 

Ο Θέμης Αμβροσιάδης διαθέτει μία τεράστια επιχείρηση με κοτόπουλα στην περιοχή και χαρακτηρίζεται από πολλούς «ο πρίγκιπας του κοτόπουλου».

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Κατερίνα Δαλάκα μοιράστηκε φωτογραφίες του ταξιδιού της. Στο πλευρό της, όπως θα δεις, ο Θέμης Αμβροσιάδης.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Θέμης Αμβροσιάδης διαθέτει μία τεράστια επιχείρηση με κοτόπουλα στην περιοχή της Κατερίνης και χαρακτηρίζεται από πολλούς «ο πρίγκιπας του κοτόπουλου». Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε με μία φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram. 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164