Νέος έρωτας για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία μέσα από τη νέα της τρυφερή ανάρτηση επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με τον Θέμη Αμβροσιάδη.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Θέμης Αμβροσιάδης διαθέτει μία τεράστια επιχείρηση με κοτόπουλα και χαρακτηρίζεται από πολλούς «ο πρίγκιπας του κοτόπουλου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι μοιράστηκε την πρώτη κοινή ανάρτηση μέσα από το αυτοκίνητο και την τρυφερή τους φωτογραφία.
Είχε προηγηθεί το κοινό τους ταξίδι! Κατερίνα Δαλάκα και Θέμης Αμβροσιάδης είχε βρεθεί μαζί σε εξωτικό προορισμό, αποφεύγοντας να ποζάρουν μαζί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γοητευτικός επιχειρηματίας είχε μοιραστεί στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία από τις βουτιές του, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είχε εντυπωσιάσει τους followers της με τις πόζες της από τα μαγευτικά τοπία.
Δες τις φωτογραφίες:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ