Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει το extreme πράγμα που έχει κάνει με τον εγγονό της!

Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει το extreme πράγμα που έχει κάνει με τον εγγονό της! | tlife.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου εκτός από μια υπέροχη ηθοποιός, είναι και μια τρυφερή γιαγιά! Η ίδια έχει αποκτήσει δύο εγγόνια από τα παιδιά της και δηλώνει τρισευτυχισμένη! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο, η «Μυρσίνη» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει ότι δεν είναι μια κλασσική γιαγιά και μιλάει για τα εγγόνια της…

Ο εγγονός σου, που είναι έξι ετών σε έχει δει να παίζεις;

Όχι. Δεν μένει εδώ. Αλλά περιμένει πώς και πώς να έρθουν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και όλο ρωτάει «δηλαδή, παίζει και η Κατρίν στην τηλεόραση;»

Κατρίν σε φωνάζει; Όχι γιαγιά;

Ναι. Από μικρός ήταν ήταν με φώναζε Κατρίν. Πίστεψε με, δεν είναι κάτι που του έχω επιβάλει (γελάει). Είμαι ευγνώμων που έγινα τόσο νέα μητέρα και μετά γιαγιά.

Φαντάζομαι δεν είσαι η κλασσική γιαγιά.

Εκεί που σίγουρα διαφέρω είναι ότι δεν φοβάμαι καθόλου να κάνω extreme πράγματα. Το καλοκαίρι πήγαμε με τον εγγονό μου σε κάτι τεράστιες νεροτσουλήθρες που απαγορευόταν η είσοδος στα μικρά παιδιά, αλλά έπεισα τον υπεύθυνο να μας αφήσει. Ο μικρός ξετρελάθηκε. Και νομίζω ότι είναι κάτι που θα το θυμάται.

READ more