Κατερίνα Διδασκάλου: Οι ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες την απόλαυσαν στο θέατρο

Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί για 10η χρονιά στην θεατρική επιτυχία «Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη και το βράδυ της Παρασκευής έδωσε παράσταση στο Θέατρο Πέτρας. Φυσικά από το κοινό δεν έλειπαν και οι συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες.

Η Κατερίνα Διδασκάλου καθήλωσε για ακόμη μια φορά με την ερμηνεία της και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έσπευσε χθες το βράδυ να βρεθεί στο Θέατρο Πέτρας. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς ήταν ο τηλεοπτικός της γιος “Νικηφόρος”, Αναστάσης Ροϊλός αλλά και ο Σπύρος Σταμούλης και ο Αργύρης Πανταζάρας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τους ρόλους τους στις Άγριες Μέλισσες.

Δες φωτογραφίες:

Το έργο παρακολούθησε και η Πέμη Ζούνη.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More