Κατερίνα Διδασκάλου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κορονοϊό

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μέσα από τα social media ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να αναβάλλει τις παραστάσεις της για το έργο «Η πόρνη από πάνω».

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης άφησε αιχμές για την καταξιωμένη ηθοποιό, θεωρώντας πως δεν είχε ποτέ Covid-19, μιας και τα τέσσερα μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά. (Δες εδώ την επίμαχη ανάρτηση)

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα Διδασκάλου με ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας πως αναρρώνει από πνευμονία και ότι ο λόγος που ακύρωσε τις παραστάσεις ήταν “μια ισχυρή κλινική υποψία για Covid”.

Διάβασε την ανακοίνωση της ηθοποιού:

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της.

Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η “Πόρνη από πάνω” επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official)

Read More

And More