Κατερίνα Δημητρόγλου: Παντρεύτηκε η εγκυμονούσα ηθοποιός

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η εγκυμονούσα ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου η οποία όπως αποκάλυψε πριν λίγη ώρα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιώργο Κούρτη.

Η ηθοποιός που βρίσκεται στον ένατο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση του γάμου της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από τον γάμο της τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της.

Άντρας μου ήσουν από το πρώτο λεπτό. Αυτή η αγκαλιά εκείνο το βράδυ… Χάθηκα και ξεχάστηκα από όλους κ από όλα. Ο χρόνος σταμάτησε και το μόνο που άκουγα ήταν η καρδιά μου…

Χτυπούσε τόσο δυνατά, έτοιμη να σπάσει. Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη, έρωτα, χαρά, τρέλα και απέραντη αγάπη που κάθε μέρα μεγαλώνει. Είσαι ο ένας και μοναδικός μου, είσαι τα πάντα μου. Σε λατρεύω” έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Read More

And More