Κατερίνα Ευαγγελινού: «Επέστρεψα από το Παρίσι και έμεινα τρείς μέρες σε καραντίνα»

Φωτογραφίζεται στην καρδιά του Παρισιού μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ λίγες μέρες μετά την είδηση πως ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην Γαλλία όπου και καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στην Ευρώπη. Η Κατερίνα Ευαγγελινού το προηγούμενο βράδυ πριν μπει στο αεροπλάνο, είχε μεγάλο δίλημμα. Δεν ήξερε τι να κάνει. Ήθελε να βρεθεί στην πόλη του φωτός καθώς η δουλειά της το απαιτούσε, από την άλλη όμως δεν μπορούσε να προσπεράσει και τα όσα άκουγε τα οποία την είχαν τρομάξει.

«Σκέφτηκα πολλά και πολύ… Τελικά το τόλμησα. Ήταν δύσκολη απόφαση. Ήταν τολμηρό από μέρους μου ναι, την παραμονή ήμουν 50 – 50 δεν ήξερα τι να κάνω αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω το καλύτερο για τη δουλειά μου. Πήγα στο Παρίσι στο Fashion week ήταν για δουλειά όχι για διασκέδαση, διαφορετικά δεν θα πήγαινα. Μου έκανε πολύ καλό στη δουλειά γι αυτό και ήθελα να το σκεφτώ καλά. Αυτό που με «βασάνιζε» περισσότερο στη σκέψη ήταν η επιστροφή. Δεν ήθελα να τρομάξω κανέναν, τους δικούς μου ανθρώπους» εξηγεί στο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου και τονίζει πως πήρε όλα τα προληπτικά μέτρα.

«Έμεινα πέντε μέρες στο Παρίσι και όταν επέστρεψα πίσω, δεν βγήκα από το σπίτι μου για τρείς μέρες για προληπτικούς λόγους. Θα σου πως ότι ακόμα δεν έχω συναντηθεί με τον παππού και τη γιαγιά μου» παραδέχεται. Στην Γαλλία τα πράγματα τα περιγράφει πιο απλά από ότι φαντάζουν «Στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε πανικός. Εντάξει πήρα φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάσκες, αντισηπτικά, καραμέλες για να είναι υγρός ο λαιμός. Στα παρασκήνια του σόου ήταν πολύ χαλαρά τα πράγματα… Ήταν και ασιάτες που φορούσαν μάσκες πιο πολύ για να μην προκαλούν γιατί υπήρχε ρατσιστική διάθεση απέναντί τους» τονίζει.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού στέφθηκε Μις Ελλάς το 2007 και έχει διανύσει μέχρι σήμερα μια λαμπρή καριέρας τον χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο καις το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση και πραγματοποιεί πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο ως fashionblogger ενώ «κλείνει» συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brand. Μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα σας κάνει ν καταλάβετε γιατί τα ταξίδια αποτελούν κύριο συστατικό για την δουλειά της «Στη συνέχεια είχαμε προγραμματίσει ένα ταξίδι για τη Ρώμη όμως το ακυρώσαμε. Τώρα θα επιλέξουμε κάποιον άλλο προορισμό. Δυστυχώς πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα…» ολοκληρώνει η Ελληνίδα καλλονή.

Read More

And More