Κατερίνα Γαβαλά: Χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού!

Αθόρυβο διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου για πασίγνωστο ζευγάρι της “Λάμψης“. Η Κατερίνα Γαβαλά και ο Δημήτρης Δρακόπουλος, πρωταγωνιστές του μακροβιότερου σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso, το διαζύγιό τους βγήκε συναινετικό και οι δρόμοι τους χώρισαν ήρεμα και πολιτισμένα για χάρη του μοναχογιού τους, του εννέα ετών Παναγιώτη.

Κατερίνα Γαβαλά

Η τελευταία τηλεοπτική σύζυγος του τηλεοπτικού Γιάγκου Δράκου και ο επίσης τηλεοπτικός Αλέξης Δράκος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα πλατό της ιστορικής καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου και έγιναν ζευγάρι το 2006, χωρίς να το μάθει πολύς κόσμος. Αρχικά υπήρξαν κολλητοί φίλοι, αλλά η σχέση τους εξελίχθηκε σε ένα δυνατό ειδύλλιο. Λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν στη Νάξο, τόπο καταγωγής της Κατερίνας Γαβαλά. Στην έγγαμη ζωή τους απέφυγαν επιμελώς τα φώτα της δημοσιότητας και δεν εξαργύρωσαν ποτέ τη λάμψη της… “Λάμψης“, ενώ δεν πούλησαν ποτέ το love story τους ή την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, η οποία συνέπεσε μάλιστα και με τα γυρίσματα της σειράς “Μαύρα Μεσάνυχτα“, όπου είχε τον ρόλο της Αμαλίας και αναγκαστικά αποχώρησε.

Δημήτρης Δρακόπουλος – Μαίρη Βιδάλη

“Ήταν φίλοι, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και κατέληξαν και πάλι φίλοι”, δήλωσε στην εφημερίδα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Read More

And More