Κατερίνα Γερονικολού: “Από τότε που γνώρισα τον Γιάννη, υπάρχει παντού ευτυχία”

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Για Πάντα”, η οποία έκανε τεράστια εισπρακτική επιτυχία! Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν το ζευγάρι ότι ίσως την έκαναν για να “πουλήσουν” τη σχέση τους. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 και μίλησε τόσο γι’ αυτό, αποκάλυψε πως δεν υπήρχε ποτέ κρίση στη σχέση της με τον Γιάννη, ενώ δήλωσε πως μαζί του… “υπάρχει πάντα ευτυχία”!

Διάβασε μέρος της συνέντευξης:

Με τον Γιάννη παίζετε μαζί και στο “Για Πάντα”. Αγχώθηκες όταν ο Γιάννης σου πρότεινε να συμπρωταγωνιστήσετε σε μια ταινία όπου τους βασικούς ρόλους τους έχετε οι δύο σας;

Το “Για Πάντα” είναι μια ταινία που μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, όπου οι βασικοί χαρακτήρες είναι το ζευγάρι και η μητέρα του άνδρα, την οποία υποδύεται η καταπληκτική Όλγα Δαμάνη. Με τον Γιάννη είδαμε την ταινία στην original εκδοχή της, που έκοψε 3 εκατ. εισιτήρια στην Τουρκία και την ερωτευτήκαμε και οι δύο. Μας άρεσε και μας συγκίνησε τόσο πολύ που θέλαμε να τη μεταφέρουμε στην Ελλάδα. Δεν μου ζήτησε, λοιπόν ο Γιάννης να παίξουμε μαζί, ούτε αυτοπροτάθηκα. Κάναμε και οι δύο τη σκέψη ότι θέλαμε να το παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό χωρίς να αγωνιούμε αν θα κόψει εισιτήρια.

Δεν θα σε απασχολούσε αν έλεγαν για σένα και τον Γιάννη ότι “πουλάτε” τη σχέση σας;

Θεωρούσα δεδομένο ότι θα ακουστεί κάτι τέτοιο. Αλλά από τη στιγμή που συγκίνησε και τους δυο αυτή η ταινία, δεν υπήρχε λόγος να μη την κάνουμε μαζί. Δεν θα υποχωρήσουμε στα θέλω μας από τον φόβο μήπως που για εμάς ότι ενώσαμε και τις επαγγελματικές μας ζωές, που ήδη το είχαμε κάνει δυο φορές όταν δεν ήμασταν ζευγάρι.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας έκανες μια ανάρτηση στα social media με τον Γιάννη, όπου έγραψες: “Από τη μέρα που σε γνώρισα υπάρχει παντού μια ευτυχία. Σαν να έχουμε γιορτή”. Η φράση αυτή αντικατοπτρίζει αυτό που ζεις;

Την ατάκα αυτή τη δανείστηκα από την ταινία, αλλά απευθύνεται στον Γιάννη. Θα ήθελα πολύ να είναι δικής μου έμπνευσης αλλά δεν είναι. Πιστεύω όμως ότι ταιριάζει πολύ και στη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση, είτε αυτή απεικονίζει τον Πέτρο και τη Ζωή, τους ήρωες της ταινίας, είτε τον Γιάννη και την Κατερίνα.

Άρα από τότε που γνωριστήκατε με τον Γιάννη υπάρχει παντού ευτυχία;

Ναι.

Χαίρομαι που το λες, γιατί αυτή η φράση απαντάει και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση σας να περνάει κρίση.

Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Δεν ισχύει κάτι. Όλα καλά!

Πιστεύεις στο “για πάντα”; 

Δεν ξέρω. Το έχω δει να συμβαίνει και σίγουρα το ελπίζω. Σίγουρα, επειδή δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι, δεν θα ήμουν με κάποιον για πάντα επειδή αυτό θέλει η κοινωνία ή οι άλλοι.

Πιστεύεις ότι ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσες να είσαι για πάντα;

Ξέρω ότι είμαστε πολύ καλά μαζί και δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Δεν κάνω όμως τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια.

Υπάρχουν σχέδια γάμου για το 2020;

Όχι, δεν υπάρχουν.

Read More

And More