Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πασχαλινή απόδραση στο Παρίσι! [pics]

Το Πάσχα είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός, αλλά και μια ευκαιρία να ξεκουραστείς, να δεις συγγενείς και φίλους, να τσουγκρίσεις τα αυγά και να σουβλίσεις το αρνί, τηρώντας όλες τις παραδόσεις. Ωστόσο, πολλοί από του εγχώριους celebrities αποφάσισαν να περάσουν αυτές τις άγιες μέρες διαφορετικά, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και πιο εξωτικούς προορισμούς.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, λοιπόν, φέτος επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο Παρίσι. Το ζευγάρι ταξίδεψε πριν μερικές μέρες στην πόλη του φωτός κι εκεί ζει τον έρωτά του μακριά από όλους και από όλα. Οι δυο ηθοποιοί, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περπατούν στους γραφικούς δρόμους της  γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Από τα πρώτα μέρη που επισκέφθηκαν ήταν το Μουσείο του Λούβρου και ο Πύργος του Άιφελ, όπου και φωτογραφήθηκαν με χαλαρή διάθεση και φανερά ευδιάθετοι. Όπως αποκάλυψαν, ακόμα, ο περίπατός στους δρόμους της μαγευτικής πόλης έκρυβε διάφορες εκπλήξεις, όπως τα γυρίσματα μιας ταινίας, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν το θέατρο στο οποίο παρουσίασε την παράσταση που πρωταγωνιστεί η καλή τους φίλη και συνάδελφος Χριστίνα Αλεξανιάν.

Δες τις φωτογραφίες:

ήσε

Αναμένουμε τις επόμενες αναρτήσεις τους!

Read More

And More