Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αγκαλιά στον κινηματογράφο για χάρη της ταινίας που συμπρωταγωνιστούν! [pic]

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αγκαλιά στον κινηματογράφο για χάρη της ταινίας που συμπρωταγωνιστούν! [pic] | tlife.gr

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ και να αποφύγουν τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις, αλλά πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και προσπαθούν να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται ο ένας στον άλλο. Πολλοί είναι αυτοί, μάλιστα, που πιστεύουν πως το ζευγάρι θα κάνει σύντομα και το επόμενο βήμα. Οι δυο τους έχουν βρει τον σωστό ρυθμό στην σχέση τους και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περνάνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε χθες την εμφάνιση του σε κινηματογράφο που υπάρχει μέσα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε μια ειδική προβολή της ταινίας που συμπρωταγωνιστεί, «Bachelor 3«, λίγο πριν αυτή κυκλοφορήσει. Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό μαζί με άλλους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν στη φιλόδοξη αυτή παραγωγή.

READ more