Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους στο ταξίδι τους στον Καναδά

Στο Τορόντο του Καναδά ταξίδεψαν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή ένα κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Ωστόσο η ατυχία τους χτύπησε ξανά την πόρτα καθώς μετά το ταξίδι τους στο Μπαλί έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι θα βρεθεί στο Τορόντο για την πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Η Κατερίνα Γερονικολού είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να πάει χωρίς δεύτερο άτομο και έτσι της πρότειναν να ταξιδέψει με τον σύντροφό της.

Βέβαια, το ζευγάρι δεν στάθηκε τυχερό ούτε τώρα καθώς έφτασε στον Καναδά χωρίς τις βαλίτσες του!

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε με τη σειρά του: «Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες!!! Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο @kantziospanagiotis μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε».

Read More

And More