Site icon TLIFE

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι βόλτες του ζευγαριού στη φύση! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποτελούσαν ένα από τα πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz που είχαν ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα τόσο με τις θεατρικές τους υποχρεώσεις όσο και με τα τηλεοπτικά γυρίσματα των σειρών, όπου πρωταγωνιστούσαν. Τώρα… όμως με τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού η Κατερίνα και ο Γιάννης περνούν κυριολεκτικά 24 ώρες μαζί! Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύεται αυτόν τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι για να χαλαρώσει, να γεμίσει μπαταρίες και να ανανεώσει τον έρωτά του.

Βέβαια το να είσαι και κλεισμένος σπίτι 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα δεν κάνει σε κανέναν καλό! Έτσι οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί ξεκίνησαν δειλά δειλά τις βόλτες στη φύση, στέλνοντας φυσικά το Μετακίνηση 6 στο 13033. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επισκέπτονται τις τελευταίες μέρες ένα πάρκο κοντά στο σπίτι τους, περπατούν και αναπνέουν καθαρό αέρα.

Η όμορφη ηθοποιός δεν διστάζει να μαζεύει λουλούδια για το σπίτι της, τα οποία της φτιάχνουν κατευθείαν τη διάθεση! Τόσο ο Γιάννης όσο και η Κατερίνα μοιράζονται φωτογραφίες τους στα προσωπικά τους social media από τις βόλτες τους στη φύση: “Που είσαι ρε ΜΑΗ να τελειώσουν όλα! Πάλι καλά που μπορούμε έστω να κάνουμε ένα περπάτημα για ξεμούδιασμα” σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2024 tlife.gr