Κατερίνα Γερονικολού: Η σχέση της με την κόρη του Τσιμιτσέλη – “Έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία…”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης, την Κατερίνα Γερονικολού! Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν δίστασε να μιλήσει για το αγόρι της αλλά και για τη σχέση της με την κόρη του Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

«Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του! Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.  «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει»

Δες το βίντεο:

Read More

And More