Κατερίνα Γερονικολού: Το νέο της δημόσιο μήνυμα μετά τις καταγγελίες της για τον Κιμούλη – “Αισθάνομαι τυχερή”

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς, η οποία μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και να μοιραστεί με τον κόσμο τη δική της ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη καταγγέλλοντάς τον για εργασιακό εκφοβισμό.

Τρεις εβδομάδες μετά, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου συγκίνησε με τα λόγια της. Η Κατερίνα Γερονικολού εξέφρασε τα συναισθήματα που νιώθει τις τελευταίες ημέρες και το γεγονός ότι αισθάνεται τυχερή που πλέον αποκαλύφθηκαν όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου…

Διάβασε την ανάρτηση της ηθοποιού:

«Αν δεν το έχεις νιώσει»

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει…
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα «μυστικά» μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει…
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι”.

 

Read More

And More