Κατερίνα Γκαγκάκη: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της στην προεδρία της Τεχνόπολις!

Μετά την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της από την προεδρία της Τεχνόπολις μετά τις έντονες αντιδράσεις για τη στάση που κράτησαν η ίδια, ο Γιώργος Λιάγκας και οι υπόλοιποι πανελίστες της εκπομπής του ΣΚΑΪΜεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, το “τιμόνι” του οργανισμού ανέλαβε ο πρασινομάτης οδοντίατρος που λατρεύει η ελληνική showbiz, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Δέδες.

Ο 40χρονος χειρουργός οδοντίατρος κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος Θησείου. Τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη των αισθητικών βελτιώσεων, ενώ έχει περάσει και από το “Your Face Sounds Familiar” .

H πρόταση στον Κωνσταντίνο Δέδε να ασχοληθεί με τα κοινά ήρθε από τον Κώστα Μπακογιάννη, που άκουσε σε μια κοινή παρέα τον 40χρονο να μιλά με πάθος για την Αθήνα και όσα πρέπει να αλλάξουν. Ο κ. Δέδες άρπαξε την ευκαιρία και εκλέχτηκε μεταξύ των 21 δημοτικών συμβούλων με 1.935 σταυρούς. Ο ίδιος λατρεύει τις τέχνες, αφού παρακολουθεί συχνά θέατρο και επισκέπτεται μουσεία. Το επόμενο στοίχημα θα είναι να ηγηθεί με επιτυχία της “ναυαρχίδας” πολιτισμού της Αθήνας.

Read More

And More