Κατερίνα Γκαγκάκη: Η έκθεση που είχε γράψει για την μητέρα της, τέτοια μέρα το 1982!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Γκαγκάκη, έχει αναφερθεί στην μητέρα της και στην αγάπη που της είχε. Σήμερα φαίνεται πως σκάλιζε τα πράγματά της και βρήκε μια έκθεση που είχε γράψει για εκείνη, με αφορμή την “Γιορτή της Μητέρας, το 1982 που έπεφτε στις 11 Μαΐου.

Όταν έφυγε η μαμά της από τη ζωή, είχε κάνειτην εξής συγκλονιστική αποκάλυψη, σε συνέντευξή της στο Join Us: «Μετά το θάνατο της μητέρας μου συνέχισα την καθημερινότητά μου σα να μη συνέβη ποτέ, το οποίο δυστυχώ, νομίζω ότι δύο χρόνια μετά είναι πρόβλημα. Υπάρχει η λογική που λέει ότι επειδή το περίμενα και είχα κλάψει και το είχα αισθανθεί πολύ πριν, ίσως να έφυγε εκεί το θέμα. Και υπάρχει το άλλο ”κομμάτι” μου, που λέει ότι πρέπει να είναι κάπου μέσα μου και κάποια στιγμή θα εκραγεί. Δεν έχω ξεσπάσει ούτε μία φορά. Έχουν υπάρξει δύο στιγμές που ήθελα τη μαμά μου. Η μία ήταν όταν έπαθα το ατύχημα στο πόδι, το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο και η δεύτερη, τη μέρα που μου ανακοινώθηκε η απόφαση από τον ANT1. Θα ήταν ο άνθρωπος που θα μου έλεγε ”ε και, μπράβο καλύτερα, πόσο καιρό το λες;”. Όταν πέθανε η μαμά μου γύρισα και έκατσα στο σπίτι μαζί της. Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία πέρασαν δυο ώρες. Ακούγεται λίγο μακάβριο. Κάθεσαι με έναν νεκρό άνθρωπο δυο ώρες; Ναι. Γιατί είναι η μαμά μου. Και της είπα αυτά που ήθελα να πω».

Δες όσα έγραφε στη μητέρα της 35 χρόνια πριν!

11 Μαίου “έπεφτε” η μέρα της Μητέρας το 1982 . 11 Μαίου 1982, Κάντζα, Κολλέγιο Αθηνών , Έκθεση!!!! 11 Μαίου 2017 35 χρόνια μετά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Read More

And More