Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο εκτενής απολογισμός της δεκαετίας και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε [pics]

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη λίγο πριν τον ερχομό το 2020 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη δεκαετία που σήμερα φτάνει στο τέλος της. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Μεσημέρι” άνοιξε την καρδιά της, άφησε τις σκέψεις της ελεύθερες και αποτύπωσε στη λεζάντα των 18 φωτογραφιών που δημοσίευσε, τι της άφησε η κάθε χρονιά από 2010 έως σήμερα.

“Το 2010 ήταν μία καλή μάλλον χρονιά. Ενδιαφέρουσα, πλήρης, γεμάτη, στρογγυλή. Εκ του αποτελέσματος. Το 2011 ήταν μία πολύ κακή χρονιά. Με αρρώστιες, απελπισία, κλάματα, χωρισμούς απόγνωση και πολλή εσωστρέφεια. Το 2012 ήταν μία υπέροχη χρονιά. Με ίαση, έρωτα, ταξίδια, αγωνίες, επιστροφές, αλλά με γλυκιά, πολύ γλυκιά γεύση. Το 2013 τώρα ήταν η πιο σημαντική χρονιά.

Είχε μία αφόρητη απώλεια αλλά έντονα συναισθήματα και πολύ έρωτα, προδοσία, επαναφορές, μετακομίσεις, νέα δεδομένα, επιτυχία, ωριμότητα. Είχε ατυχήματα και κρυφές δυνάμεις και προσκήνιο. Το 2014 ήταν μία καλή χρονιά με μικρές αναποδιές, σταθερότητα, εξωστρέφεια και θετικά πρόσημα. Το 2015 ήταν μία αντιφατική χρονιά. Μεγάλες αλλαγές, ευκαιρίες, ικανοποίηση, απογοήτευση, νέα περιβάλλοντα, πρόσωπα.

Το 2016 ήταν μία χρονιά του αέρα! Ταξίδια, μετακινήσεις, μεγάλες προδοσίες, και σκηνές με φώτα. Το 2017 είχε πλάκα! Είχε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, αλλαγές, πωλήσεις, ενηλικίωση συναισθηματική. Μερική πάντα. Το 2018 ήταν αδιάφορο, θαμπό, διεκπεραιωτικό, σε σημεία αφόρητο, μοναχικό.

Το 2019 ήταν ίσως η πιο περίεργη χρονιά που έχω ζήσει. Με εμμονές, με λάθη, με ατοπήματα, με ανεκπλήρωτα, με εφιάλτες αλλά και με πολύ γέλιο, ταχύτητα, επιτυχία, δουλειά, αναγνώριση, εναλλακτικές, λύσεις και ολοκληρώσεις. Και την καθολική (σχεδόν) συναισθηματική ενηλικίωση.

Δεκαετία ζωής, καρδιάς, προσδιορισμού, κατεύθυνσης, απόφασης και δημιουργίας. Πήρε άγρια, στέρησε, διόρθωσε, μάλωσε, έδειξε, τόνισε, προσέφερε, ταρακούνησε, ανέβασε, ώθησε, έχτισε.
Περάσαμε καλά. Προχωράμε”.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μας δείχνει τη χρονιά της μέσα από φωτογραφίες!

Read More

And More