Κατερίνα Γκαγκάκη: Οι φήμες περί σχέσης με τον Γιάννη Λάτσιο – «Με χώρισε ο σύντροφός μου»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, όπου μίλησε για τις σχέσεις, μια φήμη που την οδήγησε σε χωρισμό από σύντροφό της αλλά και το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Αναφερόμενη στο αν έκανε ποτέ σκέψεις για οικογένεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι «Φανταζόμουν ότι θα κάνω οικογένεια όταν ήμουν μικρή. Ποτέ δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Σύντροφοί μου μού είπαν πως ήμασταν κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν, είχα μεγάλο θέμα, το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι».

«Ήμασταν πολλά χρόνια συνεργάτες και καλός συνεργάτης. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο, το αντιμετώπισα ζόρικα, με ενοχλούσε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες. Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου, ήταν μια αναστάτωση. Με τα χρόνια τελείωσε αυτό, με τον καιρό φεύγουν αυτά», ανέφερε ακόμα η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη φήμη που διέλυσε τη σχέση με τον τότε σύντροφό της.

 

Read More

And More