Κατερίνα Γκαγκάκη: “Ραγίζει καρδιές” το μήνυμα για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας καθώς δεν θα μπορέσουμε να τα γιορτάσουμε με μεγάλα οικογενειακά τραπέζια παρά μόνο με πολύ λίγα άτομα αφού οι συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπουν τις συναθροίσεις.

Για την Κατερίνα Γκαγκάκη όμως θα έχουν κάτι ακόμα πιο διαφορετικό αφού θα είναι τα πρώτα που θα περάσει χωρίς τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο. Η γνωστή επικοινωνιολόγος του είχε ιδιαίτερα αδυναμία. Αδυναμία όμως είχε και στη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια. 

Η ανάμνηση της μητέρα της παραμένει ζωντανή ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, για αυτό και το βράδυ της Κυριακής προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε, “Θα είχες γενέθλια. Κι εγώ οφείλω πια να παραδεχτώ, τόσα χρόνια ανόητα προσπερνώ ότι μου λείπεις απ την αρχή. Κι ήρθε φέτος η χρονιά να τα σαρώσει όλα και να μην μπορώ να κρυφτώ πια. Μαμά μου, πρώτη φορά νομίζω δεν μπορώ να ακούσω να μου λες το παρακάτω. Τι να αποφασίσω.
Γιατί πρέπει να αποφασίσω μόνη μου”.

Read More

And More