Κατερίνα Γκαγκάκη: Τέλεσε τον πρώτο πολιτικό γάμο ως Αντιδήμαρχος Αθηναίων!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και είχε οριστεί πρόεδρος της Τεχνόπολης, ωστόσο, αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά το συμβάν με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε στην ειρωνική και εξευτελιστική παρουσίαση μιας γυναίκας θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης.

Για το θέμα είχαν εκδώσει τότε ανακοινώσεις οι παρατάξεις των Νάσου Ηλιόπουλου και Παύλου Γερουλάνου, με βασικό αίτημα την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της προέδρου της Τεχνόπολης.

Επειδή όμως κανείς «άριστος» δε χάνεται και επειδή ο χρόνος «παραγραφής» έχει προφανώς εκμηδενιστεί, η κ. Γκαγκάκη επέστρεψε στα της τοπικής αυτοδιοίκησης με ακόμη πιο «βαρύγδουπο» τίτλο, όπως αυτόν του αντιδημάρχου.

Στις νέες αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης, αλλά και η… τέλεση πολιτικών γάμων. Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, πραγματοποίησε τον πρώτο γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Ως λάτρης των social media, μάλιστα, δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στα instastories της, σχολιάζοντας: “Κι όμως… συνέβη…” .

Read More

And More