Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube με αφορμή τη δεύτερη υποψηφιότητα ως σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης μίλησε για την απόφαση να αποκτήσει δικό της παιδί.

«Δεν έχω όνειρα για τη ζωή μου και δεν είχα ποτέ, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πρέπει να πω ότι μου έκαναν τέτοια ερώτηση σε μια γραπτή συνέντευξη και δεν έχω στείλει τη συνέντευξη πίσω γιατί δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση: πως θα ήθελα να εξελιχθεί η ζωή μου.

Σίγουρα δεν είναι ο γάμος η εξέλιξη σε μια σχέση, αν αυτό με ρωτάς. Ναι, είναι η συντροφικότητα για όσο είμαστε χαρούμενοι. Αυτά τα «μέχρι το τέλος του κόσμου». Με νοιάζει να υπάρχει ένας άνθρωπος να ακουμπάω. Να ακουμπάω αλλά όχι γιατί με λυπάται ή τον λυπάμαι. Να ακουμπάω κάποιο από το βάρος και να μοιράζομαι. Όταν μου συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό, σηκώνω το τηλέφωνο για να το πω σε κάποιον. Θέλω αυτό τον άνθρωπο» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω ξεκινήσει και μια έρευνα για μια πιθανή υιοθεσία αλλά σταμάτησα να το συζητώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί τρόμαξα από κάποιες χρονικές διαδικασίες αλλά προφανώς είναι κάτι το οποίο παραμένει ανοιχτό. Συνεχίζω όμως να πιστεύω πως αυτό είναι ένα παιχνίδι για δύο. Δεν είναι απαραίτητο το παντρεύεσαι – είσαι μαζί με κάποιον αλλά, επειδή έχω μεγαλώσει πολύ μόνη μου και τελευταία έχω μείνει πολύ μόνη μου, θεωρώ ότι είναι μία ευθύνη που πρέπει να την έχουν πάνω από ένας.

 

Ακόμα και για το γεγονός ότι και να το καταφέρω, αν κάτι συμβεί; Θεωρώ πως αυτό δεν πρέπει να είναι μια μοναχική διαδρομή, υπάρχουν πολλές φίλες που μου λένε το αντίθετο και θα ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής για να δώσω λίγη αγάπη και χρόνο σε ένα παιδί» αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Νάνσυ Παραδεισανού.

Read More

And More