Κατερίνα Γκαγκάκη: Τι έλεγε για τον πατέρα της και την υγεία του, δέκα μέρες πριν τον θάνατό του [video]

Βαρύ πένθος βιώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Η «σιδηρά» κυρία των Δημοσίων Σχέσεων, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση του θανάτου του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και αποτελούσαν πάντα στήριγμα ο ένας για τον άλλο, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Happy Day, προβλήθηκε ένα μέρος της συνέντευξης που είχε δώσει η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της, μέσω Skype, πριν από δέκα μέρες. Τότε, δεν είχε κρύψει τον φόβο της για την υγεία του πατέρα της, ενώ είχε δηλώσει προετοιμασμένη για τα χειρότερα.

“Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ βεβαρημένος. Μου φαίνεται αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχτώ το να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μία φάση που να μην πηγαίνει παραπέρα. Αλλά να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα. Μιλούσαμε έτσι κι αλλιώς. Ο πατέρας μου δεν φοβάται. Θα κλείσει τα 83 και νομίζω ότι θεωρεί πώς έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και γι’ αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι και πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι σ’ αυτή τη φάση τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα… Είναι ο άνθρωπος που πάντα μου δίνει κουράγιο…” , είχε πει χαρακτηριστικά.

Read More

And More