Κατερίνα Γκαγκάκη: Το παράπονο για τη μητέρα της που δεν ζει πια, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας! [Pic]

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι γνωστή για την αφοπλιστική της ειλικρίνεια ακόμα κι αν κάποιες φορές η αλήθεια δείχνει κάποια δικιά της λανθασμένη εκτίμηση. Μια τέτοια αποκαλύπτει και σήμερα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Η Κατερίνα, που σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη θυμήθηκε την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από 6 χρόνια και παραδέχεται πως δεν έδωσε ποτέ σημασία σε αυτή τη γιορτή, κάτι που πλέον το έχει μετανιώσει

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαμάς της και εξήγησε ότι κατάλαβε αργά τη σημασία της γιορτής της μητέρας ενώ αποκάλυψε πως η μαμά της δεν πέταξε ποτέ το λουλούδι που η μικρή Κατερίνα της δευτέρας δημοτικού, είχε ζωγραφίσει ως δώρο για τη μαμά της την ημέρα της μητέρας!

“Από παιδί δεν τις πίστευα τις γιορτές τις «γενικές» .Προτιμούσα τα γενέθλια, την ονομαστική γιορτή, μια επέτειο με δικό μας νόημα.
Δεν τη γιόρτασα ποτέ τη μαμά μου την Ημέρα της Μητέρας, εκτός απ τη 2α δημοτικού που μας βάλανε να κάνουμε ζωγραφιά ένα λουλούδι να της το πάμε ( λίγο με το ζόρι είναι η αλήθεια). Δεν καταλάβαινα τη σημασία μίας μέρας σαν τη σημερινή, ή δεν έκανα τον κόπο να την καταλάβω.
Έκανα τόσο μεγάλο λάθος.
Θά πρεπε να είχα αξιολογήσει το ζωγραφισμένο λουλούδι της β Δημοτικού στο κομοδίνο της μέχρι πριν 6 χρόνια, διαφορετικά. Τώρα το ξέρω. Κι ας είναι αργά. #μαμαμου” έγραψε η Κατερίνα για τη μαμά της που έφυγε πριν 6 χρόνια από τη ζωή…

Read More

And More