Κατερίνα Καινούργιου: Άφησε την περιποίησή της, στα χέρια της συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ!

Σαββατιάτικο beaute δια χειρός Ιωάννας Μπούκη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν ξεχνάει ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της όσο αυξημένες κι αν είναι οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.
Και μπορεί το βράδυ της Παρασκευής να ξενύχτησε – βρέθηκε στο opening party του club του συντρόφου της – το πρωί της επόμενης μέρας όμως ήταν αφιερωμένο στην περιποίησή της.
Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το νέο κέντρο αισθητικής που λειτουργεί η πολύ καλή της φίλη και σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ στην περιοχή της Κηφισιάς και όπως δήλωσε η ίδια το χάρηκε ιδιαίτερα.
Πριν λίγες μέρες στο μαγαζί της Ιωάννας βρέθηκε η κολλητή της Σταματίνα Τσιμτσιλή και τώρα ήταν η σειρά της Κατερίνας να την επισκεφθεί!

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164