Κατερίνα Καινούργιου: Αιφνιδιαστική αποχώρηση από την εκπομπή της και η πρώτη της καλεσμένη!

“Φτιάξε καφέ να στα πω”; Μα “φτιάξε καφέ να στα πω” λατρεμένη, μιας και το ρεπορτάζ τρέχει και τρέχω κι εγώ πανικόβλητη (μεγάλη γυναίκα πια…) για να το προλάβω!

Αλήθεια, σου έχω σπαρταριστά νέα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα. Η Κατερίνα θα μας πει την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν αυτή την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 7.45 το πρωί, πριν ακόμα χτυπήσει το “πρώτο κουδούνι” της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχω, στην εκπομπή της Κατερίνας λίγο πριν την πρεμιέρα, έχουμε μία αιφνιδιαστική αποχώρηση. Μία αποχώρηση που αν κρίνω από το… χρονικό που προηγήθηκε, μάλλον θα έπρεπε να ήταν κι αναμενόμενη…

Στο δυναμικό της εκπομπής δεν ανήκει πλέον η Ειρήνη Γκανιάτσου. Η νεαρή δημοσιογράφος αρχικά είχε κριθεί σκόπιμο να απομακρυνθεί από το πάνελ του “Καφέ” , μιας και με την παρουσία της και τον λόγο της πέρσι δεν τα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει τον εαυτό της απαραίτητο για τον τηλεοπτικό αέρα και να μείνει πίσω από τις κάμερες για φέτος.

Όμας, το να μείνει μόνο στην συντακτική ομάδα της εκπομπής, τελικά ήταν κάτι που στη πορεία ούτε κι αυτό λειτούργησε κι έτσι η νεαρή δημοσιογράφος αποχώρησε.

Κατά τα άλλα; Η νέα άφιξη στο πάνελ της Κατερίνας όπως σου έχω γράψει εδώ και μέρες, είναι η Τζώρτζια Συρίχα, ενώ παραμένουν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ανθή Βούλγαρη και ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Μάλιστα, αν και για τον Μαρίνο είχε πέσει η ιδέα στο τραπέζι να μπαίνει και να βγαίνει κατά την διάρκεια της εκπομπής, ανάλογα με τα θέματα που θα έχει να μας παρουσιάσει και να μην μένει στατικός στο σκαμπό, τελικά θα μείνει στην θέση του κανονικά.

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως η Ανθή μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που έχει θα κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από το γυαλί! Βλέπεις, οι ρυθμοί και η πίεση είναι μεγάλο πράγμα… Κι ακριβώς εδώ σου έχω την επόμενη είδηση.

Παρά το γεγονός ότι η Ανθή αρχικά θα απέχει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη πρεμιέρα. Φυσικά και θα είναι εκεί και μάλιστα; Ως βασική, κεντρική καλεσμένη! Η δημοσιογράφος θα είναι εκείνη που θα κάνει αυτό τον Σεπτέμβρη το ποδαρικό στην εκπομπή και θα μιλήσει στη Κατερίνα για όλα… Μία συζήτηση η οποία αναμφισβήτητα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Read More

And More