Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για την λανθασμένη τοποθέτηση που ακούστηκε στην εκπομπή της

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Κατερίνα Καινούργιου για της δηλώσεις που παρερμηνεύτηκαν στην εκπομπή της, γύρω από την υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου παρακολουθώντας την πρώτη συνέντευξη της 24χρονης (η οποία ξεκαθάρισε πως περίμενε επί τρεις μέρες να συναντήσει τον ιατροδικαστή με εντολή της αστυνομίας),  μετέφερε στον αέρα της εκπομπής πως η συνάντηση με τον ιατροδικαστή έγινε όταν η 24χρονη πήρε η ίδια την απόφαση, κάτι που δεν ισχύει.

«Την ίδια μέρα εκείνη μου είπαν ότι πρέπει αμέσως να πάω σε ιατροδικαστή. Οπότε περίμενα εγώ εκείνη την ώρα να πάω σε ιατροδικαστή, δεν πήγα γιατί μου το μετέφεραν για την επόμενη μέρα. Ούτε την επόμενη μέρα πήγα και τελικά πήγα μια μέρα μετά, δηλαδή την τρίτη μέρα», ανέφερε η 24χρονη.

Ενώ η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αντιλήφθηκε διαφορετικά τα λεγόμενά της: «Είπε ότι την πρώτη μέρα δεν πήγε στον ιατροδικαστή πήγε μόνο στο αστυνομικό τμήμα, ενώ πήγε την τρίτη μέρα στον ιατροδικαστή με δική της επιλογή».

Οι τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα παρακολουθώντας τα λεγόμενα της δημοσιογράφου αντέδρασαν στα social media με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Παιδιά έγινε ένα λάθος, η Χρίσλα έκανε ένα λάθος, συμβαίνουν αυτά στον αέρα. Θα διορθωθεί αύριο. Η Χρίσλα έχει εμπειρία και ήθος, αύριο θα γίνει διόρθωση… Σας ευχαριστώ», έγραψε στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164